Planinarenje i Biciklizam

PLANINARENJE I BICIKLIZAM PO NACIONALNOM PARKU UNA

Ako ste zaljubljenici u planinarenje i šetnju ili pak uživate u laganoj vožnji biciklima po mnogobrojnim neutabanim stazama unutar Nacionalnog Parka UNA, tim više će vam boravak u našem centru biti potpuniji.

Rafting Centar Discover Bihac smješten je u srcu Nacionalnog Parka Una, svega pola sata vožnje od grada Bihaća i u neposrednoj blizini najljepših i najvećih slapova na rijeci Uni – Štrbačkog buka i Martin Broda, kao i ostataka mnogih srednjovjekovnih utvrda. Naš centar je idealna polazna tačka za planinarenje i brdski biciklizam po mnogobrojnim neutabanim stazama Nacionalnog Parka Una.

Naše osoblje će vam obezbijediti detaljnu mapu sa ucrtanim rutama za planinarenje i biciklizam, od najlakših rekreativnih do zahtjevnijih i težih, a po potrebi obezbjeđujemo i lokalnog vodiča koji će vas provesti kroz neotkrivena područja Nacionalnog Parka Una.

Preporuka Apartmana Galijašević


Okružen zelenilom i prirodnim ambijentom, u neposrednoj blizini dvaju srednjovjekovnih utvrda s jedne i najčišćom rijekom u Europi s druge strane, Turistički Centar DISCOVER BIHAĆ predstavlja idealno mjesto za odmor i relaksaciju daleko od gradske gužve istovremeno pružajuci mogućnosti za aktivni odmor u vidu raznih outdoor aktivnosti kao što su rafting i kanuing na rijeci Uni, ribolov, planinarenje i biciklizam po mnogobrojnim brdskim stazama, obilasci najvećih i najatraktivnijih slapova na rijeci Uni , razgledanje kulturno – istorijskih znamenitosti grada Bihaća…

Naš centar je smješten u Kulen Vakufu, malom mjestu udaljenom pola sata vožnje od grada Bihaća, u srcu NACIONALNOG PARKA UNA na samom slapu – buku rijeke Une sa uređenom plažom, prostorom za kampiranje, parkingom, velikom terasom iznad rijeke Une i svim ostalim potrebnim sadržajima za ugodan boravak naših gostiju.

Naša rafting agencija je osnovana 2008. godine i od tad pružamo kvalitetnu uslugu u organizaciji raftinga na rijeci Uni hiljadama zadovoljnih gostiju koji su prošli kroz naš centar. Svi naši čamci i oprema su od najkvalitetnijih brandova sa svim atestima i registracijama, a svi naši skiperi su vrhunski obučeni sa dugogodišnjim iskustvom i licencama Ministarstva turizma Federacije BiH.

Posjeta NP “UNA”

Posjeta NP “UNA”

Nacionalni park „Una“ prostire se dolinom gornjeg toka rijeke Une,...

Read More
Posjeta NP “Plitvička jezera”

Posjeta NP “Plitvička jezera”

Nacionalni park Plitvička Jezera 1979. godine upisan je u UNESCO-ov ...

Read More
Stari grad Ostrovica

Stari grad Ostrovica

Izgrađena najvjerojatnije tijekom 15. stoljeća na temeljima starije ...

Read More
Discover Rafting

Discover Rafting

http://www.discoverbihac.ba/ O nama  Prenapučeni hoteli, nečist oko...

Read More
Planinarenje i Biciklizam

Planinarenje i Biciklizam

PLANINARENJE I BICIKLIZAM PO NACIONALNOM PARKU UNA Ako ste zaljubljeni...

Read More
Ribolov

Ribolov

PUŠTANJE NA UNI UZ DISCOVER BIHAĆ Slobodno vrijeme vašeg boravka u ...

Read More

E-mail: apartmanigalijasevic@gmail.com     Telefon: +387 62 229 259